Posiadamy w dziedzinie cateringu spore doświadczenie,
ponieważ organizowaliśmy bankiety, przyjęcia, a także spotkania biznesowe dla klientów indywidualnych jak również dużych firm. Serwowane przez nas menu zawsze jest dostosowane do rodzaju i charakteru spotkania, jak również uwzględnia potrzeby i sugestie klienta. Z naszej strony służymy radą przy doborze ilości i rodzajów potraw. Gwarantujemy profesjonalną i sympatyczną obsługę przy zorganizowaniu pełnej obsługi cateringowej. Możemy też pochwalić się tym, ze klienci korzystający wcześniej z naszych usług współpracują z nami do dziś. Naszym głównym celem jest organizacja cateringu na najwyższym i profesjonalnym poziomie satysfakcjonującym każdego klienta. W naszej ofercie znajdą Państwo pełen wachlarz potraw, które zadowolą nawet najbardziej wybredne podniebienia. Jesteśmy otwarci na sugestie oraz oczekujemy na podpowiedzi z Państwa strony, abyśmy mogli udoskonalać nasze usługi z myślą o naszych klientach. Zapraszamy do zapoznania się z naszymi propozycjami.

Poniżej zamieszczamy przykładowe wersje menu, potrawy przedstawiono orientacyjnie dla klienta:

Przykładowe Danie Korado

Lunch – WERSJA I
Kanapki dekoracyjne na bagietce i ciemnym pieczywie:
z łososiem
z kurczakiem i ananasem
z pasztetem
z szynką
z mięsem pieczonym
wegetariańskie
z pastami ziołowo-serowymi

Sałatki:
Z serem feta, oliwkami, sałatą lodową, cząstkami świeżo krojonego pomidora i ogórka zielonego/ brokułowa ze świeżymi warzywami
Z kurczakiem pieczonym, sałatą rzymską oraz kawałkami pomidorów i papryki z sosem cesar
Pieczona papryka z serem owczym
Roladki z bakłażana z serem feta i rukolą
Cukinia grilowana z musem z avokado

Danie gorące w kokilce:
Zupa gulaszowi/flaki
Krem z warzyw z groszkiem ptysiowym;brokuła/kalafiora/szpinaku/zielonego groszku/pieczarek

Deser:
Ciasta domowe
Świeżo krojone owoce

Napoje:
Kawa, herbata w torebkach
+dodatki: mleko, cukier, cytryna
Woda, soki

Lunch – WERSJA II

Sałatki:
Z serem feta, oliwkami, sałatą lodową, cząstkami świeżo krojonego pomidora i ogórka zielonego
Z kurczakiem pieczonym, sałatą rzymską oraz kawałkami pomidorów i papryki z sosem cesar
Mix sałat z mandarynkami, prażonymi pestkami słonecznika i malinowym vinegrettem
Tuńczykowa z pomidorami, ciemnymi oliwkami i ciętymi plastrami czerwonej cebuli

Dania gorące:
Zupa – Krem z włoszczyzny z groszkiem ptysiowym
Kurczak grillowany w sosie curry
Schab w jarzynkach
Dorsz pieczony na pierzynce z pora
Makaron pene Neapolitana ze świeżą bazylią, szpinakiem i oliwkami
Pierogi z kapustą i grzybami

Dodatki:
Ziemniaki opiekane z ziołami
Kluski śląskie
Warzywa gotowane na parze

Desery:
Ciasta domowe
Świeżo krojone owoce

Napoje:
Kawa, herbata w torebkach
+dodatki: mleko, cukier, cytryna
Soki, woda

 

Lunch – WERSJA III

Przystawki zimne:
Ryby wędzone z cytryną na sałatach
Rolada drobiowo cielęca pod delikatną glazurką
Mięsa pieczone i pasztety domowe
Roladki z bakłażana z serem feta zawijane z podsmażoną szynką
Warzywa grillowane

Sałatki:
Z serem feta, oliwkami, sałatą lodową, cząstkami świeżo krojonego pomidora i ogórka zielonego
Z kurczakiem pieczonym, sałatą rzymską oraz kawałkami pomidorów i papryki z sosem cesar
Mix sałat z mandarynkami, prażonymi pestkami słonecznika i malinowym vinegrettem
Tuńczykowa z pomidorami, ciemnymi oliwkami i ciętymi plastrami czerwonej cebuli

Dania gorące: przykłady
Zupa – Krem z brokuł/seler
Kurczak pieczony z rukoląw sosie śmietanowym
Schab w warzywach
Dorsz pieczony na pierzynce z pora
Makaron pene z brokułami
Pierogi z kapustą i grzybami

Dodatki:
Ziemniaki opiekane z ziołami
Kluski półfrancuskie/kopytka
Ryż/kasza
Warzywa gotowane na parze

Desery:
Ciasta domowe
owoce

Napoje:
Kawa, herbata
+dodatki: mleko, cukier, cytryna
Soki, woda