Rodo

  • Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informujemy, iż administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Przedsiębiorstwo Gastronomiczne KORADO.
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu niezbędnym do wprowadzenia zamówienia na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty uczestniczące w realizacji usług.
  • Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 10 lat. Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże odmowa podania danych może skutkować odmową realizacji usługi/umowy.

Obiad/lunch 15.04.2019

Pieczona pierś z kurczaka

Karkówka z cebulką

De volaile

Zraz po śląsku

Udko pieczone

Zeberko wp w miodzie

Indyk pieczony z salsą

Klops wp w sosie grzybowym

Rogout jagnięcy

Sznycel wp z jajkiem

Potrawka z białej kiełbaski

Penne z brokułami

Mussaka wegetariańska

Warzywa grilowane

Naleśniki z jabłkiem

Dodatki; ziemniaki kasza, ryż

Surówki

Lunch 03.04.2019

 menu

Barszcz czerwony zabielany

Drugie danie

Burger jagniecy

Rolada wołowa po śląsku

Kotlet mielony

De volaile

Schabowy z pieczarkami

Karkowka pieczona ze śliwkami

Filet drobiowy z grila

Indyk w rosole

Tortilla z kurczakiem

Mintaj pieczony

Penne z owocami morza

Placki z cukini

Pierogi ze szpinakiem i jajkiem

Dodatki ; kasza ,ryż, ziemniaki

Buraczki na ciepło

Catering Firmowy Wielkanocny

Zapraszamy do zamówień na catering Wielkanocny,wszystkie zlecenia realizujemy pod klienta.

Zapraszamy

 

 

Menu propozycje

MENU NA PRZYJECIE CHRZTU SW.

Stoły zasiadane potrawy serwowane; na wejście

Zupa cebulowa z grzanką

Danie główne dorośli;

Devolajle
Ziemniaki pure
Warzywo na ciepło ; mieszanka po królewsku z masłem
Bukiet surówek; marchewka/seler/ czerwona kapusta

Danie główne dzieci;
Antrykot drobiowy w chrupiącej panierce
Ziemniaki pure
Warzywo ciepłe j.w
Surówka z marchewki

Deser;
Semifrezo z lodami

Bufet przekąsek zimnych;

Ryba pieczona z salsą warzywną
Schab po warszawsku + mięsa pieczone
Sałatka gyros z delikatnym sosem jogurtowym
Warzywa świeże + warzywa grilowane z serem fata
Pieczywo

Bufet słodki;

Ciasta różne rodzaje na paterach

Tort od Państwa

Napoje gorące ;

Kawa + mleczko
Herbata + cytryna

Napoje zimne; w bufecie i w stole
Soki owocowe
Woda mineralna/napoje gazowane

W cenę wliczono ; nakrycie stołów servis

Lunch wersja I

Przystawki zimne:
Ryby wędzone z cytryną na sałatach
Rolada drobiowo cielęca pod delikatną glazurką
Mięsa pieczone i pasztety domowe
Roladki z bakłażana z serem feta zawijane z podsmażoną szynką
Warzywa grillowane

Sałatki:

(więcej…)

Lunch wersja II

Sałatki:
Z serem feta, oliwkami, sałatą lodową, cząstkami świeżo krojonego pomidora i ogórka zielonego
Z kurczakiem pieczonym, sałatą rzymską oraz kawałkami pomidorów i papryki z sosem cesar
Mix sałat z mandarynkami, prażonymi pestkami słonecznika i malinowym vinegrettem
Tuńczykowa z pomidorami, ciemnymi oliwkami i ciętymi plastrami czerwonej cebuli

(więcej…)

Lunch wersja III

Kanapki dekoracyjne na bagietce i ciemnym pieczywie:
z łososiem
z kurczakiem i ananasem
z pasztetem
z szynką
z mięsem pieczonym
wegetariańskie
z pastami ziołowo-serowymi

(więcej…)